
Salata-aperitiv “Ruladă regească” cu pește roșu este o gustare extraordinară, care va decora masa de sărbătoare.
Rețeta este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți, e să radeți legumele și ouăle fierte, să tăiați peștele și să rulați ingredientele într-o ruladă frumoasă.
Oaspeții vor aprecia cu siguranță această delicatesă culinară!
Ingrediente:
-3 cartofi fierți
-2 morcovi fierți
-3 ouă fierte
-200 g de pește roșu slab sărat
-100 g de maioneză
-sare după gust
Mod de preparare:
1. Dați legumele curățate și ouăle prin răzătoare.
2. Tăiați peștele felii. Așezați rulada pe o bucată de hârtie de copt.
Ungeți fiecare strat cu maioneză sau smântână.
3. Așezați la sfârșit fileul de pește roșu și rulați atent într-o ruladă.
Tăiați rulada felii și serviți-o la masă.
Pofta buna!












