Horoscop

5 motive pentru care iubim zodia Leu

 

 

5 motive pentru care iubim zodia Leu

 

Super seria astrologică: Îți spunem care sunt motivele pentru care Leii îndeplinesc toate condițiile zodiei perfecte!

 

De ce iubim Leii?

1. Leii sunt protectori, sunt foarte binevoitori și își apără persoanele dragi cum numai ei știu. Sunt persoane afectuoase, chiar dacă nu arată tot timpul asta. Le place să fie răsfățați, dar în același timp știu să se revanșeze și să arate și ei dovezi de afecțiune.

2. Leii se pricep la făcut bani. Sunt nativii pe care dacă îi lași singuri într-un loc necunoscut, fără prieteni și fără un loc de muncă, în secunda următoare îi vei vedea cu mulți oameni în jurul lor care îi vor urma orbește.

3. Leii sunt creativi. Au o imaginație bogată și un simț estetic rar. Se pricep la tot ce înseamnă creație artistică, fie că sunt în postura de a critica anumite opere sau de a le produce.

4. Leii sunt cei mai buni parteneri de viață. Lângă un Leu vei fi într-o aventură continuă. Nu le place să se plângă. Sunt luptători și optimiști și niciodată nu ai să îi vezi plângându-se de ceva, chiar dacă au și ei pasele lor proaste, momentele lor de cumpănă.

Nu suportă ideea de a-i încărca pe ceilalți cu problemele lor emoționale, cu lipsurile lor. Un Leu preferă să rabde foamea decât să ceară ajutorul. Pentru ei cel mai important e să obțină totul pe cont propriu, fără cerșit.

5. Nu în ultimul rând, Leii sunt dintr-o bucată. Dacă vrei o părere sinceră în legătură cu vreo dilemă, întreabă un Leu. Acest nativ are capacitatea să îți spună lucrurile negative într-o manieră directă, dar nu supărătoare. Te va aprecia, de asemenea, dacă va fi cazul. 

 

 Sursa