Panificatie

Fursecuri moderne și delicioase, fără făină, cu nucă de cocos, coaja rasă de lămâie și dulceața de caise

 

 

Fursecuri moderne și delicioase, fără făină, cu nucă de cocos, coaja rasă de lămâie și dulceața de caise

 

Ingrediente:

  • ouă – 2 buc.;
  • zahăr – 150 g;
  • nucă de cocos – 25 g;
  • ulei vegetal – 150 ml;
  • iaurt alb – 150 ml;
  • dulceață de caise – 2 linguri;
  • coajă rasă de lămâie;
  • griș – 500 g;
  • praf de copt – 16 g.

 

Mod de preparare:

Bateți ouăle cu zahărul într-un bol până se dizolvă, adăugați treptat fulgii de cocos și uleiul vegetal.

Adăugați iaurtul, coaja rasă de lămâie și dulceața de caise în amestec, amestecați.

Turnați grișul și praful de copt în amestec și amestecați bine până obțineți o masă groasă.

Lăsați aluatul într-un loc cald timp de 5 minute, până când grișul se umflă.

Fursecuri faimoase fără făină. Delicios și simplu: ingrediente minime

Formați lipii mici și groase din aluat, umezindu-vă mâinile în apă în prealabil.

Înmuiați fiecare lipie în fulgi de cocos pe ambele părți.

Fursecuri faimoase fără făină. Delicios și simplu: ingrediente minime

Coaceți fursecurile la 180 de grade timp de 20 de minute.

Fursecuri faimoase fără făină. Delicios și simplu: ingrediente minime

Fursecuri faimoase fără făină. Delicios și simplu: ingrediente minime

Poți pune o nucă în fiecare fursec înainte de coacere. Acest lucru va face fursecurile mai interesante și mai delicioase.

 

Pofta buna!

 

Sursă